Wat kan je van mij verwachten:

Je vindt bij mij een luisterend oor. Geduldig en niet veroordelend. Doormiddel van vragen stellen en doorvragen komen we snel tot de kern van je hulpvraag. Dan kunnen we bekijken wat je wilt veranderen of bereiken en wat het je oplevert. Ik geloof in de taal van hart en ziel die het lichaam laten spreken. Daarom houd ik rekening met gevoel, lichamelijke uittingen, kwaaltjes en pijntjes, dromen en gedachten. Graag help ik jezelf beter te leren kennen in lichaam en geest zodat jij jezelf in balans kan houden en weet hoe je je leven vorm kan geven. Oplossingen geef ik niet en ik kan jouw problemen niet oplossen. Dat is niet wenselijk en zou ook niet wijs zijn. Nieuwe mogelijkheden, wegen en richtingen ontstaan en vormen vanuit jouzelf zodra je actief aan de slag gaat.

“Ravenraad” is bedoelt voor mensen die even een duwtje in de rug nodig hebben.

 • Je gedachten tot rust brengen of juist een potje brainstormen;
 • Positieve zelfreflectie en feedback;
 • Onderwerpen vrij bespreken zonder censuur;
 • Verdieping in het contact met de natuur;
 • Eigen Wijsheid oprakelen;
 • Binnen 5 minuten geaard staan, stevig op de grond;
  Oefeningen en tips om overbelasting van het zenuwstelsel (overprikkeling) te verhelpen;
 • Lichaamsbewustzijn vergroten;
 • Relativerende of verdiepende gesprekken m.b.t. energieën, elementalen, wezens, geesten, overledenen, engelen, ufo’s, demonen;
 • Los komen van beperkende overtuigingen;
 • Los komen van negatieve personen die je leven beheersen.

Mijn methoden zijn uiteenlopend en in de basis altijd professioneel. Mijn feedback komt vanuit diverse invalshoeken en zijn gericht op het verkrijgen van inzichten en helderheid alsook grip op gedachten, houding en situaties. Soms wil dat juist zeggen: loslaten en jezelf overgeven aan een situatie. Leven in het nu. Ik geef aan wat ik zie, hoor en aanvoel. Daarbij maak ik graag gebruik van natuurgebieden als werkomgeving omdat deze een positieve invloed heeft op houding, ademenhaling en ontspanning. De natuurgebieden laten de ware aard zien van mensen en dieren.

Praktische informatie:
Duur:  Maximaal 2 uur per sessie
Tijd en locatie: in overleg.
Investering in jezelf: € 75,- euro per sessie.

Vraag vrijblijvend informatie of een kennismakingsgesprek aan.