Links naar praktische en informatieve of ondersteunende websites.

Herstel, Empowerment en Ervaringsdeskundigheid (HEE) is een programma, gebaseerd op ervaringskennis, en omvat effectieve werkwijzen en strategieën van mensen met psychische kwetsbaarheden om zichzelf te (leren) helpen.

Een vrijwilligersorganisatie voor en door Eindhovenaren

De stichting WIJeindhoven is in 2015 opgericht om een aantal wetten uit te voeren samen met de gemeente en andere organisaties in de stad. Deze wetten zijn de Jeugdwet, Participatiewet en de Wet maatschappelijke ondersteuning en de Gemeentelijke Wet Schulddienstverlening.

MEE NL is een coöperatieve vereniging van 20 regionale MEE-organisaties verspreid over het hele land. MEE NL zet zich met de 20 leden in voor een inclusieve samenleving.

praktijk voor acupunctuur, voedingsadvies en massagetherapie (tuina/klassiek/fascia) in Eindhoven.

Relax massage Eindhoven

Triggerpoint-massages voor het los masseren van spierknopen. Veel massages zijn een combinatie van lichaam en geest. Even heerlijk ontspannen en tevens spierknopen los maken.

Met Emotieve Therapie pak je jouw (onbewuste) patronen aan.

Sanobalans. Praktijk voor reflexzonetherapie en bioresonantie

Dn Hoef

Bij D’n Hoef staat ‘Natuurlijk leren’ centraal. In een prachtige, landelijke omgeving staat een multidisciplinair team van deskundigen klaar om kinderen, hun ouders, (jong)volwassenen en professionals te begeleiden om hun doelen te bereiken. Zeer effectief in een aangename sfeer.