van denken naar intuïtie

Training eigen Wijsheid

Aardmanneke biedt een training aan voor zelfontwikkeling.

Workshop eigen Wijsheid

Aardmanneke biedt workshops in Eigen Wijsheid
(binnenkort)

Ter informatie:

Werken met energie, dat is wat ik elke dag doe.

In het kort komt het neer op bijsturen, corrigeren, omzetten van negatieve of verstorende ladingen die men bij zich kan dragen.
Dat ik dit elke dag doe, houdt in dat ik hiermee zelf dagelijkse bezig ben. De energiebalans van een mens hangt samen met voeding, slaappatroon, denkpatronen, handelingen, ongelukken, toxines enzovoorts. Kom je in een (energetische) onbalans dan ontstaan er allerlei lichamelijke en/of psychische klachten. Als ik praat over energie dan kan je denken aan Chi, Qi, Reiki , universele energie, lichaamsenergie en auravelden.
Een bekende vorm om energie in balans te brengen is acupunctuur. Iets minder bekend is Tuina. Sommige mensen beoefenen hiervoor Tai-chi of Qi-gong.

Met name klachten die onverklaarbaar lijken en door de reguliere gezondheidszorg niet kunnen worden vastgesteld zijn indicaties voor energetische onbalans.
Het ongezond eten of een ongezonde levensstijl naleven maakt je lichaam ziek. Dit heeft negatieve gevolgen op de energiehuishouding en het energetisch lichaam. Eigenlijk meerdere lichamen omdat om ons heen meerdere lagen zitten die je niet ziet.
Veel roken of alcohol drinken, teveel seks, teveel gaming, drugsgebruik en weinig slapen is uitputtend en maakt je zeer kwetsbaar. Vervelende gebeurtenissen kunnen ook blijven vastzitten in het lichaam. Dat kan zich uitten in uiteenlopende ongemakken op mentaal, geestelijk en fysiek niveau.

Met energiewerk kunnen we kijken hoe je lichaam weer in balans gebracht kan worden. Dit vraagt vaak wel om een verandering in gedrag of gewoonten. Hiervoor dien jijzelf dus het een en ander te doen. Ik ga niet zomaar dingen doen. Als eerste richt ik me op het gedrag en intenties.  Veelal werk ik met het onderbewuste via het lichaam. En met oefeningen kan je leren zelf aan je energie(balans) te werken. Het kan zijn dat je onbewust voeding tot je neemt dat je darmen van streek maken of je moe maakt.  Als ervaringsdeskundige hierin kan ik meedenken en meekijken.
Zo wist ik niet dat mijn zenuwstelsel overmatig werd belast vanwege het eten van prei. Wat mij onrustig maakte en zelfs dezelfde symptomen gaf van restless legs syndrome en rmd (actatio corporis – Jactatio capitis)  Meerdere personen hebben baat gehad bij deze en aanvullende kennis m.b.t. voeding en aardingstechnieken.

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met het theoretisch bestuderen van oude volksmagie alsook oude gebruiken in de tijd van 1200 t/m 1800. Dat is een verdiepende hobby en interesse in oude werkvormen en technieken. Naast kennis en vaardigheden op het gebied van gezondheid en welzijnswerk.

In mijn dagelijks leven richt ik mij op wat tegenwoordig bekend staat als “energiewerk”.   Dat is niet zwevering, het is zelfs wetenschappelijk. Vooral menselijk, universel en heel normaal.

Ik houd mij persoonlijk ver van veel New Age overtuigingen af en dergelijke stromingen omdat deze naar mijn beleving niet echt helpend zijn. Wel blijf ik de ontwikkelingen volgen want dat is interessant om te zien hoe dat beweegt.

Sinds mijn geboorte heb ik te maken met religie(s) waarvan het katholieke geloof leidend was. Los van deze dogma’s had ik mijn eigen persoonlijke ervaringen die geheel niet pastte niet in het beeld van deze religie(s) en dogma’s. Ik kon mijn verhaal ook niet kwijt.

Vanaf kinds af aan heb ik ervaringen gehad buiten de fysieke wereld. Andere werelden met lessen, uitdagingen en puzzels.
Contact met buitenaardsen (grey en andere vormen) Alsook overleden mensen, helpers en lichtwezens.

Vanaf 1994 ben ik in aanraking gekomen met diverse groepen binnen de New Age scene. Paranormaal beurzen enzovoorts. Dat was voor mij al snel duidelijk dat niet alles daarin zo “licht”en zuiver was dan men pretendeerde dat het was. Wel leerde ik meer over mijn eigen ervaringen en probeerde zo verklaringen te vinden voor wat ik had gezien, gevoeld of gehoord. Hierbij kan je denken aan: Out of body experience, remote viewing, visioenen, overnemen van gevoelens, contact met andere wezens/intelligenties… ik stond nogal open als kind.

Ik had (en heb) veel herinneringen aan vorige lenves, alsook de periode dat ik niet als mens leefde. En dat was vlak voordat ik in dit lichaam terecht kwam.
Als El Elemgaianu. Met als aardse naam: Emanuel.

Er zijn verschillende opleidingen en cursussen in energetisch werk die ik heb gevolgd zoals onder andere: Reiki, Angelic Touch And Galactic Healing And Reconnection, Wyrd en traditionele hekserij.
Om kennis en vaardigheden in dit lichaam te integreren.
Ik geloof in een Bron van Liefde (=leven), compassie, vergeving en zorgzaamheid. Ik geloof dat we met elkaar verbonden zijn en dat we niet alleen zijn in de kosmos. Ik geloof dat Magie echt is en dat er (helaas) hier gruwelijke misbruik van gemaakt wordt op dagelijkse basis. Signalen en symboliek hiervan zijn op veel plaatsen terug te vinden. Voornamelijk in bepaalde kledingmerken, films en zelfs in gebouwen. Er bestaat algemeen gezien “rode”, “zwarte”, “grijze” en “witte” magie. Graag maak ik mensen bewust van deze zaken omdat ze invloed uitoefenen op het bewustzijn en onderbewustzijn van jong en oud.  Mijn advies: houd je bezig met dat wat je gelukkig maakt; Wie goed doet, goed ontmoet.

 

Wist je dat planten en bomen goed met elkaar kunnen communiceren? Dat zelfs op kilometers afstand. Dat doen ze via een schimmelnetwerk onder de grond. Ze hebben als het ware “internet” onder de grond.   En vergeet de dieren niet, die op een hele andere manier communiceren. Ze voelen haarfijn aan. En via jouw gedachten, emoties en intenties kan er worden gecommuniceerd.

Wij mensen kunnen nog veel leren uit de wondere werelden van mineralen, planten en dieren. Dat kan zodra we een bewustere verbinding met hen aangaan.

Hartelijke groet,
Emanuel.

Meerdere keren heb ik energiewerk verricht in huizen.Omdat de energie daar niet goed voelde. Er heerste een druk of spanning. En enkele keren overledenen die niet weg wilden gaan.
Wat ik dan doe is respectvol en volgens de universele wetten werken aan het opschonen van een woning. De woning voelt daarna neutraal of rustig.
Ik ben ook gevraagd door mensen die een huis wilde kopen om mee te gaan en het huis te ervaren “voelen”.  Onder de kop recensies kan je daarover wat lezen.
Jammer genoeg laat niet iedereen een recensie achter. Dat komt omdat er nog best een taboe op zit.

Kleine impressie activiteiten