Mijn bezoek aan Emanuel was heel relaxed en prettig.
Ik heb mijn antwoorden gekregen en meer.
Thankx Emanuel gr jacqueline

Ravenraad sessie

De tekst met: “ik gun mijzelf om in alle rust en vrijheid ongestoord te slapen enz….” helpt mij!
Het was denk ik echt in de roos je vermoeden dat ik altijd in de “waakstand” sta/stond.
Het gaat nog steeds goeden ook steeds een beetje beter!

jarenlang slaapprobleem

Mijn zoontje van 3,5 hoofdbonkte al vanaf een leeftijd van 10 maanden. Achteraf bleken het aanpassen van de voeding van mn zoontje en een paar simpele oefeningen al heel snel z’n slaapgedrag te veranderen, dan heb ik het echt over een paar dagen! Na 3 weken was het bonken zelfs helemaal over, ongelofelijk!

Slaapstoornis- peuter

Mijn zoontje van 3,5 hoofdbonkte al vanaf een leeftijd van 10 maanden, huisarts en cb gaven keer op keer aan dat t rond de 4 jaar vanzelf over zou gaan. T zou met de rijping van de hersenen te maken hebben. Nou prima maar ik werd intussen gillend gek van de gebroken nachten en kapotte bedjes.

‘T werd eerder erger dan minder erg en op een gegeven moment was ik er elke nacht minstens 6x uit om mn zoontje even aan te raken waardoor hij weer stil ging liggen. Gelukkig kwam ik via een vriendin terecht op de site van Aardmanneke, t was voor mij alsof ik de volwassen stem van mijn zoontje las en ik stuurde een wanhopig bericht, help alsjeblieft!

We hebben een aantal belafspraken gehad waarin Emanuel tips gaf en meedacht. Achteraf bleken het aanpassen van de voeding van mn zoontje en een paar simpele oefeningen al heel snel z’n slaapgedrag te veranderen, dan heb ik het echt over een paar dagen! Na 3 weken was het bonken zelfs helemaal over, ongelofelijk! Deze zomer gaat hij voor ’t eerst mee op vakantie, eerder was dat geen optie omdat en wij niet sliepen, maar ook andere campinggasten uit hun slaap werden gehouden. De oplossing bleek veel simpeler dan alles waar ik t eerder had gezocht.

Voor andere moeders van hoofdbonkende kindjes; er is hoop! Geef ’t een kans, en luister naast de tips van Aardmanneke ook echt naar je kind. Ik hoorde m wel maar luisterde niet echt. Emanuel Aardmanneke, hardstikke bedankt voor het helpen zoeken naar een oplossing en je respect en erkenning!

Marjo N. 26 mrt 2019

Slaapstoornis- peuter

Ik heb een aantal bewuste natuurwandelingen met hem gemaakt, die ik iedereen kan aanraden(…)Zodra je Emanuel ontmoet weet je dat hij niet ‘your average person’ is…zijn rust en oprechte aandacht en interesse in combinatie met een onzelfbaatzuchtigheid maken hem allereerst een prettige energie om bij te vertoeven in onze individueel gerichte samenleving.

Peter (42)

Ik heb een aantal bewuste natuurwandelingen met hem gemaakt, die ik iedereen kan aanraden.

Peter (42)

De energie in het huis voelt nu heel goed. Rustig en fijn.  Het is ook niet meer koud op de *kamer. De vervelende energie** is weg.
Ook de jongste dochter is nu veel rustiger en is niet meer bang. Slaapt beter. Op de zolder wil ze nog steeds niet graag alleen naar toe zijn maar ze speelt er wel veel.

* ouderlijke slaapkamer
** Een overleden grievende man, bekende van de familie.

Informatie

Mij werd gevraagd om in het huis waar te nemen en om het huis energetisch te reinigen.
In het huis werd met geteitstert door een zware energie dat drukkend was en een sterk gevoel van onrust. Hierdoor werd een kind druk en het hondje druk. Slapen werd bemoeilijkt doordat er in de kamers een energie bezig was. Vaak koude luchtstromen in de ouderlijke kamer en bij de kinderen hing een energie dat niet prettig voelde. Dit gaf angsten en slaapproblemen. Soms rare geluiden in huis.

Dat is nu opgelost.

Weghalen negatieve energieën in huis

Energie voelt goed in huis. (…) Iedereen slaapt vanaf dag 1 goed, zijn prima indicatoren denk ik.

Energiewerk in huis

Ik heb in geleide meditatie, de verbinding met mezelf en het een zijn/ onderdeel zijn van al wat is , mogen voelen.
En mogen horen hoe onze ” programmering ” met veel oordelen van wat wel en niet kan van jongsaf aan tot stand gebracht wordt en hoe die ons doorgaans beperkt .

Workshop Eigen Wijsheid

Ik vond het mooi en nuttig hoe Emanuel je eigen energie laat vinden en voelen vanuit je hart en je onderbuik. Voor HSP mensen is dit een aanrader om bij te wonen. Compleet los van alle (multimediale) prikkels om ons heen.

Workshop Eigen Wijsheid